Новости

21 день Посту та Молитви

21 день Посту та Молитви

пост и молитва за украину 202227 листопада, неділя, старував загально церковний Піст та Молитва. Протягом 21 дня, ми будемо молитися за вирішення потреб, зміни та цілі у нашому житті. 

Піст Даниїла. Пророк Даниїл, прийняв рішення двадцять один день, протягом трьох тижнів, поститися та молитися за свій народ, який перебував у полоні та окупації. (Даниїла 10:1-3). Особливість його поста була в тому, що Даниїл виключив із свого раціону деякі продукти: «Смачного хліба я не їв; м'ясо та вино не входило до моїх уст» (Даниїла 10:13).

Звідси вислів "Піст Данила" – це часткова утримання від чогось улюбленого з їжі, або інших життєвих речей, з метою молитися за вирішення життєвих проблем, цілей та очікувань. Приєднуйтесь до цього особливого богослужіння 27 листопада у церкві! Давайте разом об'єднаємося у пості і молитві за наше життя, цілі та очікування.


Щоби кожен день вашого посту та молитви пройшов успішно, пропонуємо Біблійний план на кожен день для 21 дня Посту та Молитви. Використайте цей план та читання Білії, як унікальну можлтвість кожен ваш вечір провести максимално корисно в молитві, роздумах та читанні Божого Слова. Щоби приєднатия до плану 21 дня Поста та Молитви пройдіть по силці тут (21 День Посту та Молитви)

АДВЕНТ
Любящие говорить должны быть готовы принимать посл...