Проповеди

Рік Божої милості! Бачення церкви 2023

Рік Божої милості! Бачення церкви 2023


Коли ми осягнемо милість Бога, яка була явлена для кожного із нас, коли ми почнемо практикувати милість в житті ближнього, хто біля нас, це відкриє двері для Божих чудес, перемін, благословень у цьому 2023 році!

Та Ти, Володарю, мій добрий, милосердний Бог, Ти сповнений терпіння, вірності й любові. Псалом. 86:15, Біблія, UMT

Та Бог багатий милосердям через Його велику любов до нас. Навіть коли ми були мертвими через гріхи свої, Він дарував нам нове життя разом із Христом (і були ви врятовані завдяки Божій милості). Ефесян. 2:4-5, Біблія, UMT.

Ювілейний рік для Ізраїльського народу – був особливим роком, один раз в 50 років, якого чекали люди! 

Це був рік:

Свободи

Прощення

Чудес

Нових починань!

Ісус Христос в Євангелії від Луки, дає сильне пророче проголошення як для аудиторії яка зібралася у синагозі слухаючи Його проповідь, так і для кожного з нас сьогодні – що Він ІСУС ХРИСТОС і Є ЦЕЙ ЮВІЛЕЙНИЙ РІК!!!

Дух Господній на Мені,

тому що Він помазав Мене,

щоб звіщати Добру Звістку бідним,

послав Мене проголосити свободу полоненим

і сліпим прозріння,

визволити зневолених,

проповідувати рік Господнього милосердя.

Луки 4:18-19, Біблія, НПУ


ІСУС ХРИСТОС – Є ТОЙ ХТО ПРИЙШОВ ЯВИТИ:

СВОБОДУ

ПРОЩЕННЯ

ЧУДЕСА

ВІДКРИТИ ДВЕРІ ДЛЯ НОВИХ ПОЧЕНАНЬ!


2023- РІК БОЖОЇ МИЛОСТІ ДЛЯ ВСІЄЇ НАШОЇ ЦЕРКВИ НАДІЯ ПОКОЛІНЬ ЦЕ ПРОГОЛОШЕННЯ:

СВОБОДИ. Від гріха, страху, залежностей, невірства, гріховних твердинь у житті тих людей яких ми готові побачити у числі прихожан нашої церкви, за яких ми молимось, проповідуємо і які можливо будучи частиною нашої церкви проходять цей шлях, щоби отримати: свободу від гріха, залежностей, гріховних твердинь …

(А) Протягом всього 2023 року ми приймаємо рішення молитися за таких людей на наших богослужіннях, коннект групах у наших домах. Проповідувати їм Слово Надії та Віри, що Ісус Христос – Надія і Спасіння для кожного з них!

ПРОЩЕННЯ. Мир Божий – це те що допомагає нам проходити найскладніші обставини нашого життя. І коли у нас немає миру а є образи, зло, негативізм – цей рік є роком милості та прощення! Бог дає цей рік щоби вся наша церква пережила Боже прощення в своїх серцях, думках, життях і щоби ми прощали тих хто приніс в наше життя образи, страждання, щоби мати мир! Мир Божий який допомагає нам іти вперед! Протягом року через проповіді, вчення про прощення, Божий мир, ми будемо проголошувати Боже прощення у ті сфери нашого життя, де сьогодні немає миру: можливо наші сім'ї, рідні та близькі, люди які нас оточують… Бог має план свободи від образ для нас! Через особливі служіння молитви церкви, наші ранкові молитовні служіння, пости, семінари, консультації та опіку, ми хочемо кожному допомогти мати мир і пережити Боже прощення у своєму житті!

БОЖІ ЧУДЕСА. У книзі Левит, Бог у Ювілейний рік, дав настанову людям, щоби вони нічого не садили на своєму полі, але довірились Богові, що Він буде піклуватися протягом року про кожного!

І буде п'ятдесятий рік для вас Ювілейним. Не сійте нічого й не жніть те, що саме вродить, і не збирайте з необрізаної лози, 12оскільки це Ювілей. І буде він для вас священним. І їстимете з поля те, що воно вродить. Левит. 25:11-12, Біблія, UMT

Ісус Христос – є наш Господь! Ісус проголосив у наше життя Божі чудеса через віру в Бога і молитву в Ім'я Ісуса Христа!

Ми стоїмо на слові що цей 2023 рік – стане роком Божих чудес, Божих змін, Божої слави! Через наші особливі Богослужіння:

«Відновлення» - ми будемо молитися проти хвороб, проблем, страждань! Протягом року ми будемо проповідувати про віру у Божі чудеса, Божу милість, Божу славу! Ми будемо запрошувати гостей, через проповіді яких ми хочемо переживати віру у Божі чудеса! Ми будемо молитися щоби Божі чудеса явилися у цьому році для всієї нашої церкви Наді поколінь у місті Запоріжжя! ФІНАСИ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ! Ми очікуємо Божих чудес і Божого забезпечення всім необхідним для нашої праці церкви у 2023 році! Наших домів, наших сімей, нашого служіння протягом 2023 року!

Для цього ми об'єднуємось в: МОЛИТВІ, ПОСТАХ, ВІРІ, СЛОВІ БОЖОМУ!

НОВІ МОЖЛИВОСТІ! НОВІ НАПРЯМКИ.

Оскільки це Ювілей. І буде він для вас священним. І їстимете з поля те, що воно вродить. Левит. 25:12, Біблія, UMT

Господь дає нові напрямки, нові можливості та нові очікування! Наша довіра і надія на Господа, є можливістю побачити Його чуда у нашому житті та служінні церкви! Наше бачення, це конкретні мрії, плани, очікування і віра!

У цьому році наша стратегія, наші очікування і наші плани:

РІСТ НАШОЇ ЦЕРКВИ ТА УМНОЖЕННЯ ЦЕРКВИ В ЗАПОРІЖЖІ. Ми очікуємо кожну неділю заповнені місця нашого залу недільних богослужінь церкви у центрі міста! Ми прагнемо росту церкви та спасіння людей! Ми очікуємо що у нашому залі не повинно бути вільних місць! Кожне місце, повинно бути місцем: спасіння, надії, Божої слави та чудес для наших вірян!

РІСТ ТА УМНОЖЕННЯ В ДИТЯЧИХ ТА ПІДЛІТКОВИХ СЛУЖІННЯХ НАШОЇ ЦЕРКВИ. Ми бачимо церкву наповнену дітьми, підлітками! Ми молимось щоби цей рік став роком спасіння для багатьох дітей та підлітків! Щоби піднімалися служителі, лідери та вчителі у дитячі служіння, клуби церкви. Щоби наші клуби: ІЗО студія, Англійський клуб, об'єднали багато дітей. Щоби наші дитячі програми у неділю, стали цінними для дітей і їх батьків! Щоби кожну неділю підлітки могли збиратися на зустрічі, спілкуватися, служити у церкві і об'єднуватися!

РІСТ ТА УМНОЖЕННЯ В НАШОМУ РЕАБІЛІТАЦІЙНОМУ ЦЕНТРІ ТА СЛУЖІННІ РЕАБІЛІТАЦІЇ! Щоби наш центр Реабілітації, став служінням надії для багатьох людей! Щоби у церкві було багато людей хто отримали свободу від залежностей, щоби були хороші свідоцтва Божої слави і щоби сім'ї тих хто отримали свободу приєдналися до церви!

ЩОБИ НАШІ КОННЕКТ ГРУПИ – були відкритими для багатьох людей! Щоби у людей був інтерес відвідувати конект групи церкви. А лідери мали в серцях переживання про людей, тоді групи будуть рости та наповнюватися новими людьми! Атмосфера коннект груп це має бути атмосфера: дружби, вивчення Біблії, молитви, підтримки, приєднання нових людей.

ЩОБИ НАШЕ СЛУЖІННЯ АЛЬФА КУРС – стало можливістю для духовного зростання тих, хто недавно приєдналися до нашої церкви! Хто почали свої перші кроки у християнській вірі!

ЩОБИ ЦЕЙ РІК ПІДНІМАВ НОВИХ СЛУЖИТЕЛІВ ТА ЛІДЕРІВ У ЦЕРКВІ! Церква потребує нових служителів, нових лідерів, нових волонтерів! Ми молимось щоби цей рік приніс нам цей ріст! ДЛЯ ЦЬОГО МИ ПЛАНУЄМО ШКОЛУ ЛІДЕРСТВА ТА СЛУЖІННЯ! ЩОБИ ЦЕ СТАЛО ОСНОВОЮ ФОРМУВАННЯ ЦЕРКОВНОГО СЛУЖІННЯ!

МИ РЕВНУЄМО ЗА МОЛОДІЖНЕ СЛУЖІННЯ В ЦЕРКВІ! Ревнуємо щоби піднялися лідери які дадуть основу для цього служіння!

СІМЕЙНЕ СЛУЖІННЯ ЦЕРКВИ! Об'єднати сім'ї нашого міста навколо Ісуса Христа. Через проповіді, коннект зустрічі для сімей, практикувати основу успішного сімейного життя через віру в Ісуса Христа! Через ті принципи які ми знаходимо у Біблії!

НАША ЄВАНГЕЛІЗАЦІЯ – вона повинна стати мостом для інтеграції людей у церкву! Ми молимось за нові ідеї, за команду, за напрямки у цій роботі, через яку будуть приходити люди! Щоби у церкві була хороша євангелізаційна команда, яка готова допомогти людям приєднатися до церкви!

МЕДІА СЛУЖІННЯ. Ми дякуємо Богові за кожного хто є частиною цього служіння! НАША МОЛИТВА щоби це служіння стало можливістю почути Слово НАДІЇ для багатьох людей в нашому місті, нашій країні та за її межами! ЩОБИ наші онлайн ефіри недільних богослужінь церкви, були цікавими, щоби у людей був цей інтерес дивитися їх!

ЩОБИ НАША РЕКЛАМА І ОНЛАЙН ІНФОРМАЦІЯ – давала можливість людям проявляти інтерес до церкви! ВІДВІДУВАТИ НАШІ СЛУЖІННЯ! Щоби у нас піднімалась команда людей які будуть продумувати рекламу, відео ролики продакшен! ЩОБИ ВСЯ ІНФОРМАЦІЯ І КОНТЕНТ У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ. БУВ АКТУАЛЬНИМ ДЛЯ ЛЮДЕЙ!

КОННЕКТ МЕДІА КОМАНДА. Люди хто можуть через телефонні дзвінки, вайбер, телеграм… тримати контакт с тими людьми та сім'ями хто відвідують наші служіння, свята і допомогти їм бути ближче до церкви. Спілкуватися з ними та підтримувати зв'язок.

КОМАНДА МУЗИКАНТІВ ТА ВОКАЛІСТІВ. Поповнювати це служіння музикантами, новими вокалістами, сформувати декілька музичних колективів і давати можливість покликаним людям приймати участь у церковних служіннях. Ріст команди прославлення, нові музиканти, особливі служіння музики та поклоніння, святкові богослужіння…

ТВОРЧЕ СЛУЖІННЯ ЦЕРКВИ. Об'єднувати людей якім це цікаво! Які прагнуть до цього!

60+ Служіння яке об'єднує таких людей, яке допомагає їм жити вірою і надією на Бога! Яке позбуджує їх до молитви і допомагає людям євангелізувати. Протягом 2023 року, допомогти таким людям приєднуватися до життя нашої церкви!

УСТРІЙ І ПОРЯДОК! Наша команда яка задіяна в організації богослужіння: техніки, оператори, порядок, вміння привітати людей… є важливою частиною нашого служіння! ПОПОВНЮВАТИ ЦЮ команду тими людьми, які люблять служити!

БЛАГОДІЙНІСТЬ. Ми продовжуємо надавати допомогу сім'ям переселенцям, одиноким мамам нашого міста, людям які у скруті, людям старшого віку. Для цього у церкві є гуманітарний центр. Куди люди можуть прийти та отримати необхідну допомогу. Годувати знедолених людей через нашу програму РЕАБІЛІТАЦІЙНОГО ЦЕНТРУ.

ДИТЯЧІ ЛАГЕРИ, КЕМПИ – об'єднувати дітей. ЧЕРЕЗ євангелізації та програми церкви.

РОЗВИВАТИ ДУХОВНИЙ ЦЕНТР ЦЕРКВИ ТА НОВИЙ КАМПУС ЦЕРКВИ У ШЕВЧЕНКІВСЬКОМУ РАЙОНІ. Як реабілітаційний центр, кемп де будуть проходити програми для дітей, підлітків, молоді. Біблійний навчальний центр, семінарія. Центр для молитви та постів. Центр духовного росту. Церкву району, де об'єднуючи людей в молитві, поклонінні та слові, воздавати хвалу для Господа!

ЗАКЛАСТИ ОСНОВИ ДЛЯ БУДІВНИЦТВА ХРАМУ ЦЕРКВИ АБО ПОКУПКИ ПРИМІЩЕННЯ ДЛЯ ЦЕРКВИ У ЦЕНТРІ МІСТА.

МОЛИТОВНЕ ЖИТТЯ ЦЕРКВИ! Об'єднувати віруючих церкви у молитву перед кожним недільним богослужінням. Об'єднуватися на ранкових молитвах церкви, запустити онлайн молитовні вечірні служіння церкви, кожну п'ятницю. Молитовні вечірні богослужіння кожну середу в Духовному центрі на Тимірязєва. Об'єднуватися в молитви у коннект групах церкви, наших домах.

ДЛЯ НАШИХ ДОМІВ ТА ДЛЯ НАШИХ СІМЕЙ! Цей рік Бог може особливо благословити вас! Господь хоче щоби ми перестали вірити в себе! Вірити у свої здібності і що ми все можемо самі!

РІК БОЖОЇ МИЛОСТІ У МОЄМУ ЖИТТІ! У МОЇЙ СІМ'Ї! А чого ви особисто очікуєте від цього 2023 року? Що ви конкретно хочете щоби Господь зробив для вас у цьому особливому році?

Ви прагнете:

Божої свободи?

Прощення?

Чудес?

Нових можливостей?

Ювілейний рік – не просто був роком везіння! Це був рік віри, надії та повної довіри до Бога!

Ісус є той хто став цим ювілейним роком! І НАША ВІРА! НАША МОЛИТВА! НАША НАДІЯ - НА ІСУСА ХРИСТА! Ми віримо що БОГ У ЦЕЙ РІК ЗРОБИТЬ РЕАЛЬНІ ЗМІНИ ТА ПЕРЕМІНИ У НАШИХ ЖИТТЯХ!!!!

ДАВАЙ ВІРИТИ, МОЛИТИСЯ, НАДІЯТИСЯ, ДОВІРЯТИ ГОСПОДУ! ШУКАТИ ГОСПОДА! ЙТИ ЙОГО ДОРОГАМИ ВСТУПАЮЧИ У ЦЕЙ 2023 РІК!

Ми молимось і стоїмо на Божому слові що для нашої країни, яка проходить через не прості випробування, війну, страждання, втрати, біль – цей рік стане РОКОМ БОЖОЇ МИЛОСТІ!

Проповідувати рік Господнього милосердя! Луки 4:18-19, Біблія, НПУ



Милости хочу, а не жертвы! - старший пастор Игорь ...
РІК БОЖОЇ МИЛОСТІ! Бачення церкви 2023!